Vybíráme
8. 10. 2024, superadmin

Přijďte si popovídat o nové podobě Vinohradské třídy do pobočky Korunní. Co vás čeká? Komentovaná vycházka o nové podobě Vinohradské třídy se spolkem Architekti bez hranic.

Komentovaná vycházka

Vinohradská třída – významný městský bulvár i dopravní tepna, která spojuje několik městských částí. Jedna z nejznámějších pražských ulic se dočká nové podoby a nás zajímá – bude odpovídat jejímu významu a reagovat na současné potřeby obyvatel města?

Jak plánovaná rekonstrukce ovlivní budoucí podobu veřejného prostoru? Bude nám na Vinohradské dobře? Jak je možné na záměr reagovat, nebo se zapojit do jeho vzniku? O tom se přijďte pobavit na komentované vycházce, kterou pořádá Městská knihovna v Praze a spolek Architekti bez hranic.


Vinohradská třída po jarním dešti, Wikimedia Commons

Kde: Korunní
Kdy: 19. 10. 2024 | 10:00
Vstupné: zdarma

Procházka potrvá cca 80 minut a kapacita je omezena. Je třeba si rezervovat místo na telefonním čísle +420 770 130 218 nebo e-mailové adrese: korunní@mlp.cz. Sraz před pobočkou Korunní.

Mohlo by vás zajímat

Jak se na Korunní dostanete? Pobočku najdete v těsné blízkosti Vinohradské vodárny u stanic tramvají číslo 10 a 16, staví zde také autobus č. 101. Z důvodu dlouhodobého uzavření stanice Jiřího z Poděbrad (rekonstrukce) jsou nejbližšími stanicemi metra Náměstí Míru nebo Flora (linka A).

Ilustrační obrázek v textu: Vinohradská třída po jarním dešti, Praha. Aktron / Wikimedia Commons, CC BY 3.0 <https://creativecommons.org/licenses/by/3.0>, via Wikimedia Commons.