Vybíráme
31. 5. 2024, WEBREDAKTOR

V červnu zveme děti a rodiče nejen na Den dětí, ale na celý měsíc tvořivé zábavy.

Na co se můžete těšit? Čeká vás loutkové divadlo, oslava Dne dětí, kurz dějin umění, komiksový workshop, hrané pohádky. V červnu u nás můžete také malovat výkresy nebo vyrábět přáníčka ke Dni otců. Nebo si zkusit háčkovat a animovat. Těsně před začátkem prázdnin si můžete vyrobit placky na plackovači. Čeká vás nezapomenutelný červen plný zábavy a tvoření.

Akce se konají na našich různých pobočkách. Adresu zjistíte kliknutím na jméno pobočky u konkrétní akce. Všechny akce jsou zdarma.

Komiksový workshop

Kde: Opatov
Kdy: 26. 6. 2024 | 16:00
Rozkreslíme se, probereme základy komiksu a vytvoříme si vlastní malý komiks. Čeká nás práce s kresbou, textem, character designem a zpracovávání vlastního komiksu. Co komiks obsahuje? Ukážeme si vše základní, od bublin po charakter design — postavy, jejich povaha, výrazy a nálady. Pozor! Kapacita je omezená. Je třeba si rezervovat místo na telefonním čísle +420 770 130 258, e-mailové adrese: nebo nebo na e-mailové adrese artoteka@mlp.cz.

Tvořivé odpoledne s plackovačem

Kde: Ostrovského
Kdy: 27. 6. 2024 | 16:00
Zveme na kreativní odpoledne, na kterém si můžete vyrobit vlastní placku nebo magnetku. Motiv si může každý namalovat svůj. Ať už vás placka nebo magnetka bude provázet u moře nebo u českého rybníka, rozhodně s ní uděláte parádu. Určeno pro děti od dvou let.

Ilustrační obrázek v perexu: Pixabay.com.