Vybíráme
16. 1. 2024, superadmin

V pobočce Dittrichova se koná výstava reprodukcí obrazů tentokrát na téma zátiší.

Výstava zahrnuje celkem 10 obrazů od různých umělců, jako jsou Balthasar van der Ast, Henri Matisse, Rachel Ruysch, Odilon Redon, Jacob Marrell, Pablo Picasso, Paul Cézanne a Pieter Claesz. Tato výstava představuje různé styly a techniky malby květinových zátiší. Někteří umělci se zaměřili na detaily květin a hmyzu, zatímco jiní se soustředili na geometrické tvary a jasné barvy. Výstava je skvělou příležitostí pro milovníky umění, kteří chtějí vidět díla několika významných umělců na jednom místě.

PŮJČTE SI VYSTAVENÉ OBRAZY

Výstavu můžete navštívit od 17. 1. 2024 do 17. 4. 2024 v otevírací době pobočky Dittrichova.

Mohlo by vás zajímat

Obrazy k vystavení nám laskavě poskytla Artotéka pobočky Opatov, která nabízí k zapůjčení reprodukce i originální díla. Pokud vás některý z vystavených obrazů osloví natolik, že byste si jej chtěli pověsit doma, můžete si jej zarezervovat stejně jako třeba knihu. Po skončení výstavy pro vás bude připraven na pobočce Opatov.

Nebo si udělejte výlet na Opatov hned a vybírejte osobně, vedle obrovského množství obrazů je k dispozici rovněž rozsáhlá nabídka knih a časopisů z praxe i teorie uměleckých disciplín.

AROTÉKA NA WEBU KNIHOVNY

Podívejte se na Artotéku ve fotogalerii.