Vybíráme
5. 12. 2023, WEBREDAKTOR

Přijďte strávit advent do knihovny. Každý den pro vás máme akci. Čekají vás předvánoční koncerty, dílny a mnoho dalšího.

Vánoce – to je vůne purpury, jmelí na stromech, někdy i sníh, ale hlavně rozjitřená atmosféra, plná očekávání. Co jsme pro vás nachystali? Dílny pro rodiče i děti, kde si vyrobíte vše potřebné na Vánoce. Můžete s námi ochutnat pečivo a také si poslechnout tipy, jak o svátcích zbytečně neplýtvat. Čeká vás vánoční jarmark. Nebudou chybět koncerty, které navodí tu správnou předvánoční náladu.

Adresu zjistíte kliknutím na jméno pobočky u konkrétní akce. Akce jsou zdarma, není-li uvedeno jinak. . Projděte si náš výběr nebo se podívejte na všechny akce na www.mlp.cz/akce.

Husa Líza a vánoční hvězda

Kde: Břevnov
Kdy: 21. 12. 2023 | 17:00 další termíny
Když husa Líza zjistí, že na vánočním stromě chybí hvězda, vydá se na dlouhou cestu, aby z oblohy uloupla jednu zářící hvězdu. Je jí jedno, jak dlouhé bude její putování, ona se nevzdá! A na konci cesty čeká na ni i na její kamarády ze statku překvapení. Druhá pohádka bude překvapení. Učinkují břevnovské knihovnice. Akce je vhodná pro děti do pěti let.

Vánoční balení dárků

Kde: Petřiny
Kdy: 22. 12. 2023 | 17:00
Hledáte inspiraci, jak zabalit vánoční dárek? Kreativní holka Kateřina Zachová vám ráda pomůže. Dárky zabalíme do přírodního papíru, který následně originálně ozdobíme a doplníme nápaditými jmenovkami.

Mohlo by vás zajímat

Přijďte o adventním víkendu na loutkové divadlo pro děti do Ústřední knihovny. Divadelní loutková sezóna v Městské knihovně v Praze pokračuje. Po dobu rekonstrukce Divadla Říše loutek našel soubor azyl v malém sále Ústřední knihovny.

Více zde >>>