Vybíráme
1. 11. 2021, WEBREDAKTOR

Můžete se těšit na koncerty oblíbených Bratří Ebenů, proslulého Hradišťanu s Jiřím Pavlicou, benefici pro vás nachystal Ondřej Havelka a jeho Melody Makers. Na konci měsíce zahraje Lucia Šoralová s obnovenou skupinou Nerez.

Akce se konají ve velkém sále Ústřední knihovny na Mariánském náměstí. Jak se k nám dostanete? Metrem A, tramvají číslo 17 a 18; autobusem číslo 207 a 194. Vstupenky si můžete koupit online nebo osobně v pokladně sálů.

10. 11. 2021 – Bratři Ebenové

Vstupné 520 Kč , velký sál v 19:30
Bratři Ebenové – kapela tří bratří Ebenových (Marek, Kryštof, David) a dalších předních českých hudebníků (Pavel Skála, Jaromír Honzák, Jiří Veselý a Jiří Zelenka). Koncertně hrají průřez tvorbou od prvního alba Malé písně do tmy (1984) až po poslední Čas holin (2014), které je svým obsahem čím dál tím aktuálnější.
Vstupenky si kupte zde >>>

24. 11. 2021 – Hradišťan & Jiří Pavlica

Vstupné 450 Kč, velký sál v 19:30
Ojedinělé hudební seskupení s vysokou uměleckou i interpretační úrovní, nezvykle širokým žánrovým záběrem a netradičním repertoárem, jehož silným inspiračním zdrojem byla zejména v počátcích jeho existence lidová tradice. Listopadovým koncertem se Hradišťan opět vrací na jeviště Městské knihovny v Praze.
Vstupenky si kupte zde >>>

28. 11. 2021 – Benefice Ondřeje Havelky

Vstupné 590 Kč, velký sál v 19:30
Ondřej Havelka a jeho Melody Makers se tentokrát rozhodli nabídnout všem lidem dobré vůle ty nejúspěšnější kousky ze svého repertoiru. Zběsilé, virtuózní kusy střídají nesmrtelné sladké melodie. Zazní ty vůbec nejkrásnější hudební skvosty, jež nám světový swing 30. a 40. let zanechal. Nenechte si ujít tento neopakovatelný koncert, jenž je vyvrcholením celodenního charitativního festivalu Dobrobraní ve prospěch Hospice Dobrého Pastýře. O první adventní neděli na viděnou, přátelé!
Vstupenky si kupte zde >>>

29. 11. 2021 – Nerez & Lucia

Vstupné 390 Kč, velký sál v 19:30
Hudebníky Zdeňkem Vřešťálem a Vítem Sázavským obnovená skupina Nerez, která ukončila svou činnost v roce 1994. Zesnulou zpěvačku, textařku a skladatelku Zuzanu Navarovou nahradila Lucia Šoralová. Projekt Nerez & Lucia funguje souběžně s kapelou Vřešťála a Sázavského Neřež, která v roce 2018 oslavila dvacet let činnosti
Vstupenky si kupte zde >>>

Mohlo by vás zajímat

Tip! Info o filmech a dalších akcích najdete na Facebooku. Chcete mít přehled o tom, jaké akce pořádáme? Chcete dostávat informace o filmových projekcích nebo koncertech? Nechte si zasílat pozvánky na akce e-mailem!

Podmínky pro návštěvníky akcí

Návštěvníci kulturních a vzdělávacích akcí musí splňovat podmínky dle aktuálně platného mimořádného opatření ministerstva zdravotnictví. Podrobnosti čtěte na www.mlp.cz/podminkyucasti.